דף הבית יוצרים סביבה › פורומים › פורום אמניות יוצרות › כללי הפורום והצטרפות
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 years, 4 months by תרצה ברנדויין.
-
מאתתגובות
-
-
יוצרים סביבהמשתתף
חברות יקרות, ראשית אני שמחה על הצטרפותכן, הקבוצה שלנו עוסקת באמנות חרדית
ומטרתה לתת לכן את הטופ של הטופ בתחום האמנות, כל מה שחדש וכל מה שחשוב לדעת, העשרת ארגז הכלים שלנו כאמניות ויצירת שיח איכותי שיקדם כל אחת ויאפשר לה לפרוץ הלאה, עם עמוד שדרה חזק ותומך שלנו.
כאן יש לנו הזדמנות לשתף משלנו, להתיעץ, ליעץ, לתמוך ובעיקר להנות מהיותנו נשים מובילות אמנות!במסגרת החברות בקבוצה, תוכלו לזכות בהטבות בבתי העסק השונים, נעדכן מעת לעת, כמו כן, לכל אחת תנתן הזדמנות, להציג את עצמה, לשתף את סיפורה האישי כאמנית, לשתף בדילמות, ליעץ ולהתייעץ בזמן מיוחד שיוקדש לה
במסגרת פרויקט ״יועצת השבוע״
נשות מקצוע מכל התחומים, יצטרפו לקבוצה מעת לעת כדי להביא לנו את המילה האחרונה בתחום ולספק לכל אחת את התמיכה שחשובה לה, אם יש לך הצעה לאשת מקצוע ספציפית שתרצי לחשוף בפנינו, אנא פני להנהלה.יחד אנחנו כח, יחד אנחנו עוצמה ויחד נביא את בשורת האמנות הנשית החרדית, המשכן נבנה בזכות נשים צדקניות וגם בית המקדש יבנה, בזכותינו.
מספר כללים חשובים שיעזרו לנו לשמר את ייחודיות הקבוצה:
1. בקבוצה חברות רק יוצרות אמניות חרדיות, תרגישי חופשי לשתף ולצרף חברות שעונות על ההגדרה הזו.
2. לשון הרע, הוצאת דיבה, או שיח מזלזל ביוצרת אחרת, לא בבית ספרינו, ההקפדה על בין אשה לחברתה היא נר לרגלינו.
3. כדי לשמור על אופי הקבוצה וליצור לנו פינה שכיף להיות בה, שימו לב, פרסום (אישי או של גוף חיצוני)בקבוצה יעשה רק באישור ההנהלה.
4. בבקשה עזרו לנו לשמור על צביון נקי וחם ויוצר סביבה מותאמת ומקדמת לכל אחת מאיתנו!שוב ברוכה הבאה לקבוצה❤
אפשר להצטרף גם לקבוצת וואצאפ בקישור: https://chat.whatsapp.com/93mIRNaeftWL72w9gzW1KJ -
רחל גבירצמןאורח
מקדמת בשמחה ובברכה את התעוררות הפורום. נקווה לקיץ פעיל ויעיל.
תודה למרים על השאלה, מצטרפת ומבקשת רעיונות, הדרכה, ומומחים בתחום השיווק הספציפי לאמנות. כל שפע ההדרכות והקבוצות שיש היום לא ממש עונה לנו. מה בקשר לעזרה , ייעוץ והכוונה מקצועית בארגון תערוכות יחידניות או קבוצתיות [ דרכי פרסום. קהל יעד מיקום נכון, השגת סבסוד וכו’] אלו נושאים שאשמח ללמוד אותם.
האם יש אפשרות ליצור באתר חנות משותפת למכירת היצירות של האמניות החרדיות?
מה קורה עם הנטוורקינג שלנו, האם ממשיך?
קיץ בריא ויצירתיות פוריה
רחל -
רחל אלישיובאורח
מיכל אדירה. מאוד מעריכה את יוזמותיך, ומעשיך.
יהי השם עימך, והוא כבר מאוד עימך.
מברכת את כולנו בשפע ברכה והצלחה, לטובה.
יש כאן אומניות ברמה גבוהה, שזכו למתנות שמים,
מברכת ושתזכינה לעשות עם המתנה את מה שנותנה רוצה.
להתראות, ושבת שלום! -
יוצרים סביבהמשתתף
הי, ל2 הרחליות היקרות.
בנוגע לחנות הוירטואלית זה ממש בתכנון לקדם את זה.
נטרוקינג במודיעין עילית השבוע נקבל כולנו הודעה -בדיוק כמענה לדרכי השווק וכדומה חפשו בתמך מרצה שתהלום את הצרכים.
שבוע טוב!
מיכל -
תמי מושקטאורח
שלום וברכה לכל החברות והאמניות
סליחה על העיכוב בהודעה על המשך הנטוורקינג, עקב חילופי משמרות בתמך (חופשות לידה וכו) לא קיבלתי עדיין תשובה לגבי המרצים שילוו אותנו.
אני רוצה, כמו שדיברנו להביא מרצים שנוגעים לתחום האמנות והפיתוח העסקי הייחודי לאמנים.
מקווה מאד שבע”ה נוכל להיפגש ביום רביעי הקרוב עם אחד המרצים הענקיים בתחום הפיתוח העסקיתשריינו את את רביעי בערב, ואני אשלח עדכון סופי מסודר במייל.
מחכה לכולכן 🙂
תמי מושקט -
מלכי ווגראורח
רביעי, הכוונה ללג בעומר?
-
תמי מושקטאורח
עקב ל”ג בעומר המפגש יידחה לרביעי הבא ולא הקרוב.
ושאלה לי אליכן.. עדיף מרצה ממש אלוף (לא קשור ספציפית לאמנות) או מרצה מצויינת, שיש לה גם גישה לאמנות, למרות שזה לא הנושא שהיא מדברת עליו? -
חנה גינזבורגאורח
אני חושבת שלא צריך משהו שממש קשור לאמנות כי העקרונות אותן עקרונות בכל נושא השיווק
גם כל אחת ממילא פונה לכיוון אחר כך שגם ככה זה לא יהיה בול לאף אחת…
מרצה מעולה יעשה את העבודה וכל אחת תצטרך לתרגם את הדברים שקשורים אליה
בהצלחה -
תרצה ברנדוייןאורח
מצטרפת לחנה,
בעיני, חשובה הרצאה שתתן כלים פרקטיים ומעשיים. גם אם המרצה לא אמן.
אבל יש מספיק מפגשים בשביל לשמוע את שניהם לא? 🙂תודה רבה!! מחכה למפגש!
-
-
מאתתגובות