דף הבית יוצרים סביבה › פורומים › פורום אמניות יוצרות › המלצותיכן ודעתכן העשירה – איפה עושים הדפסים טובים, וסריקות מדויקות לציורים?
- This topic has 11 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 years, 8 months by קרול פינסקי.
-
מאתתגובות
-
-
רחל אלישיובאורח
טוב, חושבת שבאמת צריך דיון על הנושא הזה:
היכן, לפי המלצתכן העשירה, שווה לעשות את ההדפסים?
בינתים ניסיתי בכמה מקומות, והגעתי ל”הדפס אומנותי – תלפיות ירושלים”.
המלצותיכן? דעתכן?
[כמובן, יש להתחשב ברצון שלנו למכור… כלומר, שנצליח לתת מחיר הגיוני לקונים… וזה מתחיל כמובן במחיר סביר עבורנו.. במילים פשוטות: מבוקש הדפס במחיר נורמלי:)]
-
אסתראורח
השאלה באיזה רמה את מחפשת
אם את מחפשת משהו ברמה שלהם אז הם לא מדי יקרים
אבל אם את מסתפקת במשהו פחות ברמה אז הם מאד יקרים ואני מאמינה שאפשר למצוא זול יותר
-
לינה חזןאורח
שלום
לא יודעת מה המחירים של הדפוס בתלפיות ירושליים
כשאני צריכה רפרודוקציה ברמה ממש גבוהה אני מדפיסה בארט סכאן תל אביב
יכול להיות שזה קצת יקר אבל זה ללקוחות שמשלמים יפה ורוצים שההעתק יהיה הכי דומה למקור
בהצלחה
-
מאיה בלאסאורח
שלום רחל.
יצא לי להדפיס בדפוס פלקט במודיעין.
נתנו לי מחיר מצוין.כולל משלוח.
שלחתי להם קובץ pdf.
ההדפסה יצאה מדויקת מבחינת הפרטים הקטנים וגם הצבעים.
הדפיסו לי על פיויסי הדפסה ישירה.(לי על מדבקה ויניל)
24 שעות והעבודה היתה באלעד.
ממליצה מאוד.
בהצלחה.
-
מלכי ווגראורח
יש את “הכל במסגרת” בצומת שילת
-
חיה גוטליבאורח
לי יש נסיון עם הדפס אמנותי (לפני שנים, עכשיו אין לי מושג) המומחיות שלהם זה העיבוד הגרפי להגיע לדיוק מרבי לפי מה שידעתי אז הם עבדו בשיטת צילום HDR
לטקסטורות גסות עדיף במקום שיש סריקה כדי שיראו יותר את הבליטות
ליצירות גדולות (ולא רק) מתאים סטודיו שוקי קוק בת”א http://www.kook.co.il/
היצירה מונחת על שולחן הנוסע תחת עמדת השיעתוק, כך שתמיד מואר ומצולם פס ברוחב פיקסל אחד.
גודל השולחן מטר על מטר וחצי
אפשר לסרוק גם מגליל אורך של כמה מטרים
אפשר לסרוק עד ל1000 רזולוציה שזה ואמר שאפשר להדפיס בגודל עד פי 4 מהמקור
המחיר שלהם יקר יותר אבל יש להם הסדר לאמנים עם הנחות רציניות לכמות סריקות שמשלמים מראש ולא צריך לממש מייד
(ככה אמרו לי פעם בטלפון)
בהצלחה
-
רחל גבירצמןאורח
אני מדפיסה ב”הידור” בבית שמש. מרוצה מאד מהשרות מהמחירים ובעיקר האיכות. אפשר להתרשם מאיכות הסריקות בציורים החדשים שעלו לאחרונה בגלריה שלי כאן באתר, כמובן שאת ההדפס על הקנבס צריך לראות. יש להם רמות שונות של קנבס לבחירה. הטוב והמומלץ זה ה”קנסון” יותר יקר ויוצא מדהים
ברכה והצלחה
-
רחל אלישיובאורח
וואו, איזה יבול!
תודה רבה חברות מקסימות.
אני בטוחה שמהשיתוף פעולה שלנו, יצא רק טוב.
ככה זה, כשהשם יתברך רואה איך שאין אומן שונא את בני אומנותו, ורק אוהב אותם, ורוצה בהצלחתם…
באופן אישי, כחברה בפורום דומה של סופרות במשך כמה שנים כבר, שם גם יש פרגון יפה ועזרה הדדית, אני יכולה לספר לכן, שאכן, יוצא מזה רק טוב.
לינה חזן, מאיה בלאס , ומלכי ווגר ורחל גבירצמן – אפשר פרטי התקשרות עם המקום שעליו המלצתן?
חיה גוטליב, תודה רבה לך. אכן יצרתי קשר עם קוק, [הצלחתי למצא פרטים לפי הכתובת שנתת לי]
ואני רוצה לשמוע מעוד דפוסים.
חפץ השם בידכן יצליח!
-
חיה גוטליבאורח
בהצלחה
ושתפי אותנו בתוצאות המחקר…
-
רחל גבירצמןאורח
גלריה “הידור” בקניון “שערי העיר” בבית שמש.
עושים שם גם עבודות מסגור יפות ליצירות אמנות .והדפסה על זכוכית [לא שם אבל אם צריך את הגרפיקה אפשר דרכם]
הטלפון 029955151
-
רחל אלישיובאורח
יופי, תודה רחל.
[אגב, ד”ש . זכית להיות אם הבנים שמחה. בעלי ממש מחזיק מהרב דוד שליט”א, ואנו מקבלים ממנו המון]
אשתף אתכן חברות, בלנ , בתוצאות.
לפי מיטב ידיעתי, יש מקומות מאוד יקרים, שהדיוק בהם הוא אלף אחוז… מעניין אותי מה אתן חושבות. האם זה כלכך נכון וצריך להשקיע כך?
גם עבורנו, שנוכל למכור במחיר נורמלי, וגם עבור הקונים…
נכון שאני לא מחפשת לשקר קונים ולתת להם משהו מזויף, להיפך.
אבל יש גבול להשקעה הבלתי נורמלית לפעמים…
לדעתי, כיהודיה, שתמונה זה לא כל החיים, אלא רק חלק מן התפאורה,
בהחלט אני רוצה דבר איכותי,
אבל לא להשתעבד לזה ולעשות מזה אליל…
זו תחושתי.
טוב, אני בורחת… מקוה שלא הרגזתי אתכן…:)
-
קרול פינסקיאורח
לציירות מהצפון: “ובא לציון” בצפת. בעלי הגלריות מקרית-האומנים עובדים אתם. מסרתי גם ציורי שמן בקנווס להעתקה על בד קנווס וגם ציור שמן להעתקה על נייר מיוחד מחוספס, דומה לבד קנווס. התוצאה מושלמת והמחיר בזול יותר מבתלפיות. הבדים שלהם גדולים יותר מאלה שבירושלים (בדקתי במספר מקומות, אבל לא בתלפיות). ניסיתי גם באזור באר שבע והתאכזבתי מאד מהצבעים הבלתי מציאותיים ומהמתיחה הלא מדויקת על מסגרת העץ. כמובן אם אגלה מקום באזור ירושלים עם איכות כמו של יאיר מדינה (תלפיות) ומחיר כמו ב”ובא לציון” –עדיף.
-
-
מאתתגובות