דף הבית יוצרים סביבה › פורומים › פורום אמניות יוצרות › אז מה הולך להיות בכנס??
- This topic has 13 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 years, 3 months by רחל אלישיוב.
- מאתתגובות
-
- יוצרים סביבהמשתתף
הי חברות
זוהי ההזדמנות האמיתית שלנו להפגש, להנות מחומר מקצועי ולהיחשף לתכניות הקהילה המקצועית שלנו איגוד האמניות של יוצרים סביבה. שאלות,משאלות והערות ועוד על הכנס.
מוזמנות להעלות לכאן..
- סופי אגרסאורח
חבל שזה יום רביעי): אני עובדת מחוץ לעיר…
- יוצרים סביבהמשתתף
חבל מאוד.. אולי תצליחי בכל אופן לקפוץ זה בשעות הערב.
😒
- יוצרים סביבהמשתתף
חברות.. הכנס בפתח–
יש הרצאות מרתקות🌹
כיבוד עשיר😊
מתנות מפנקות❤
והעיקר.. חשיפה לתכנית השנתית שלנו
אל תתני לעצמך להפסיד
הרשמי כעת!
https://secure.cardcom.solutions/e/5go/
- מימיאורח
תכנית עשירה ומקצועית.
ייש כח.
אשמח לברר אם ניתן להירשם גם יוצרות מתחום המדיה?
- יוצרים סביבהמשתתף
שו”ת אירוע כנס אמנית…
ש. אני רוצה להירשם אך האתר לרישום חסום אצלי, האם יש אפשרות אחרת להירשם?
ת. בוודאי יש רישום טלפוני קל ונח: 0723404090ש. אני מחפשת עבודה, מה יצא לי מלהשתתף?
ת. יהיו בערב עוד עשרות נשים שעובדות באמנות, משלנו! שישמחו לעזור לך. הערב הזה בדגש על נטוורקינג והדדיות, וזה חשוב מאוד כי הרבה פעמים השיתוף מוביל לפרויקטים שממש לא היית מגיעה אליהם לבד! קשה שכל אחת נאלצת לפלס דרך, לבד. לא חבל לוותר על כל הכח והעצמה הזאת? קשרים עם אנשים באותו התחום זה לא מותרות, חשוב להשקיע בהם באותה מידה שהשקעת -או שאת משקיעה בלימודים מקצועיים.ש. אני דווקא מרוצה במקום שלי, עובדת ומתקדמת מה בעצם יתרום לי הערב?
ת. העבודה באמנות היא זירת אתגרים, פרויקטים מגוונים, סוכנים,מכירות,הדרכות,תלמידות,חוגים,תהליכי יצירה וגם דילמות רוחניות לא פשוטות...זו ההזדמנות שלך לגעת בעוד נשים כמותך לשמוע על עוד האצות ויוזמות שיסייעו לך, לעבוד יותר בקלות, לשמוע הרצאות מעולמות תוכן קרובים ובס”ד להצליח יותר!
ש. איזה סגנון אמניות נרשמו, מתחילות או מתקדמות?
ת. קהילה מאוד מגוונת ישנם הרבה תחומים באמנות ויש גם הרבה שלבים ביצירה. הגוון יעשה לך טוב. תוכלי לעזור ולהיעזר זה כחוחו של “יחד”ש. אם יש גופים שממנים את האירוע למה הוא עולה כסף?
ת. מדובר באירוע ברמה גבוהה ומושקע. העלות של אירוע כזה היא גבוהה מאד ומתוקצבת ברובה על ידי הגופים השותפים, הסכום אותו אנו מתבקשות לשלם הוא השתתפות סמלית ודמי רצינות בלבד.ש. כשכתוב בר אוכל מושקע- זה בורקסים וקפה?
ת. לא!! הכוונה לבר חלבי מושקע ממש, לא לבוא בשריות…😊ש.יש לי חברה אמנית מקסימה, מתחום האיור, שלא קשורה לאיגוד אפשר לעניין אותה?
ת. רצוי מאוד! הערב הוא גם חשיפה טובה לפעילות ובהחלט רצוי להביא אמניות חדשות שלא הכירו אותנו עד כה.
- מיכלאורח
לנוחותכן
יום רביעי בפתח..
הכל מחכה לכן–❤
לטובתכן מערך נסיעות
בכדי שיהיה לכן קל מצרפת כאן נציגות מערים שונות
כך תוכלנה לתכנן טוב יותר עם נסיעות בקלות וביעילות
ולהתחיל את ה”יחד” כבר מהנסיעה —
אלעד
מרים ליפשיץ [email protected]
ביתר
חנה פוקסמן [email protected]
אשדוד
טלי ברוינר [email protected]
צפון
גיטי פוקס [email protected]
קרית ספר
חני גינזבורג [email protected]בני ברק
אילה אליושוב [email protected]
יום טוב
ובע”ה מחר מחכה לכן יום מנוחה אמיתי מהאמוציות והאנרגיות של הבחירות— - ריקי קיסטראורח
מיכל היקרה- תודה! הכנס היה הצלחה מסחררת!
שמחתי להכיר אותך ועוד רבות הרבה אמניות!
כל אחת מההרצאות היתה מרתקת ומדוייקת לקהל היעד!
נחשפתי לכיווני חשיבה חדשים וטכניקות מקסימות!
הארוחה היתה מממ טעימה!
באיחולים חמים להמשך שיתוף פעולה פורה בין כל חברות האיגוד!
ריקי קיסטר
- רחל גבירצמןאורח
מיכל היקרה
תודה רבה על ערב מושקע מאד , מקום נעים, אוכל טעים, הרצאות מרתקות , אווירה נהדרת, המון השראה
בקיצור, טעם של עוד…
בחלק של יצירת שיתופי פעולה מרוב עומס של דברים טובים ומעניינים לא היה מספיק זמן לשוחח וליצור קשרים.
אולי יעזור אם תהיה רשימת שמות ועיסוקים לטובת כולם.
הצלחה רבה בהמשך פעילותך ותודה לכן על המתנה המפתיעה!!!
רחל - אילת שלואורח
מצטרפת לתודה –
מיכל יקרה וכל מי שעומדת מאחורי הערב המושקע
היה מחכים מאד, מעניין ומשמח לראות ולפגוש נשים יקרות יוצרות ומרשימות
מאד ניכר שהשקעת/ן מחשבה ועשייה מאחורי כל פרט בערב ובתוכניות השונות שעוד עתידות להיות
תודה ובהצלחה!
- אסתר גנוטאורח
הערב היה מוצלח, מושקע, לא יכל להיות יותר טוב מזה, ברוך השם!
ומעבר לשי המיוחד, קיבלנו עוד הרבה הרבה!
תודה לכל העוסקות והמשתתפות
והמשך דרך צלחה!
- רחלי שהרבניאורח
מיכל יקרה,
חוויה עוצמתית אירגנת לנו. עד לפרטים הקטנים (תגיות…) זכיתי לפגוש נשים מדהימות (כי איכשהו אמניות זה עם אחר, אנשים עם רוח), לפתוח את הראש בכל הנושא של שיתופי פעולה. ההרצאות היו מעולות אחת אחת! בטעם טוב. מחכימות, מעניינות.
היכולת שלך לאגד את כל הנשים היוצרות, ולהרים את כל תחום האמנות זה משהו מופלא. את יוצרת את ההיסטוריה, ומנכיחה את האמנות ואת הנשים שיוצרות אותה כמו שרק את יודעת לעשות: בהתמדה, בצניעות, ועם כל הכח.
מעריכה,רחלי
- עפרה שוואבאורח
מיכל היקרה!
הכנס תרם לי המון,ההרצאות היו מרתקות ועצם המפגש עם הנשים היקרות היה מאד משמח.
יישר כוח גדול ובהצלחה בהמשך.
עפרה שוואב
- רחל אלישיובאורח
מיכל אדירה!
בזמנו ניסתי להכנס לאתר ולהודות לך, אך אחרי כתיבת הודעה צבעונית ומאוד מרגשת ונרגשת – ההודעה נמחקה.
קבלי נא עכשיו את תודותי המאלפות והערכתי המרובה לך, על ארגון כנס ייחודי מסוגו, והשקעה לא מצויה בתחום האמנות החרדית.
התרשמת י נוראות מהמאמר של אורית מרטין היקרה, הוא האיר לי כמה זויות…[לא קל להרשים אותי בהרצאות]
גם ההכרות עם דמויות נוספות ואיכרויות היה נפלא עבורי,
וכל היוזמה… שלך… והמאמצים… כשגם דאגת לצד הגשמי והמזין…
יהי רצון שבכל צעד ושעל
סיעתא דישמיא תלוה אותך ממעל.
יהי השם עימך, והוא כבר מאוד עימך…
רחל
-
- מאתתגובות